PIZZA TOPPERS TILST

PIZZA TOPPERS TILST

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1820 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Toppers Tilst. Vil du vide mere? Få mere at vide

14 aug 2022 at 23:21 God pizza. Kun en lille smule fed med olie, men smagte godt.
7 aug 2022 at 20:56 Suuuper lækker pizza.. Endnu engang rigtig god service og levering. Kom før tid, sprød og varm.
26 jul 2022 at 17:41 Ja… gå aldrig tilbage til en fuser… igen skulle vi vente 2,5 time fra bestilling til vi fik det. Dårlig undskyld med en ny budbringer holder bare ikke….
25 jul 2022 at 19:14 Meget fedtet/olieret…ja nærmest uspiseligt…. Og ingen pepperoni på som var bestilt ekstra….. så alt i alt en dårlig oplevelse
6 jul 2022 at 1:28 På min pizza var alt fyldet skøjtet ned i hjørnet, og den DRYPPEDE igennem bakken. Det samme gjorde min kærestes.. Det badede simpelthen i olie. Derudover var der måske 6-7 stykker pepperoni på min pizza. Bestiller desværre ikke derfra igen.
2 jul 2022 at 6:03 Pizzaerne var kold
6 jun 2022 at 19:36 Jeg bestilte min pizza med ekstra på, pølser til 10 kr og fandt 3 meget tynde skiver på en hel pizza Da de tog imod min bestilling stod der 35-60 min og vi ventede 75 min
3 jun 2022 at 20:21 Fra jeg bestilte maden til ankomst tog det 120 min. Tilligemed var der en forkerte pizza med og ingen is med ,som de ville give for den lange ventetid. Dette er ikke første gang faktisk hver gang. Nu er min tålmodighed brugt. De har mistet en kunde.
30 maj 2022 at 10:26 Altid lækkert
29 maj 2022 at 22:11 Vi er ellers normalt meget tilfredse med maden på Toppers, men idag ringede de 30 minutter før afhentningstidspunkt og sagde at maden var klar. Da vi så nåede ud for at hente maden, var den kold og havde tydeligvis stået og ventet længe på os.